Lolly Popz.

Onze laatste aanwinst van onze HHC edibles. Ervaar een high door te genieten van een old school Lolly POP. Een leukere manier van natuurlijk high worden bestaat er niet.

HHC chocolate bar

Chocolate Barz.

Let's get high on chocolate. 1 stukje van onze chocolade reep zorgt er al voor dat je een high effect kunt ervaren. Geen hele repen weg eten om je lekker in je vel te voelen.

Oil Dropz.

Onze premium HHC oil is een van de meest bekende vormen van HHC druppels toe te nemen. Nu kun je ook een high effect creëren doormiddel van het nemen van enkele HHC druppels onder de tong.

HHC vape starterkit Elevaterz 1ml Cherry lemonade

Vapez.

Vapen wordt steeds populairder. Wij hebben een unieke legale cannabis vape ontwikkeld. De liquid bevat de legale stof HHC. HHC is een psychoactieve stof uit de cannabis plant.

Dit is het product met de hoogste kwaliteit en concentratie van cannabinoïden op de Europese markt. Er zijn maar een paar hijsjes voor nodig om alle voordelen van de cannabis Sativa L. plant zelf te ervaren.

HHC vape cartridge Elevaterz

Cartridgez.

Deze HHC cartridge bevat 1 ml liquid en is goed voor circa 350 hijsjes. Let op: heb je nog geen cannabis vape batterij, dan kun je de starterkit kopen, daar zit de vape batterij bij inbegrepen.

Sample box

Wil jij graag ontdekken welk product voor jouw bedrijf het beste werkt.

Dan hebben wij de ideale combi deal voor jou. Nu tijdelijk ook nog eens met maar liefst 35% korting. Bekijk snel de prijs van onze sample box!

About us.

Welkom bij Elevaterz, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige HHC-producten. We zijn toegewijd om onze klanten de best beschikbare HHC-producten te bieden. Onze producten zijn gemaakt van de beste hennepplanten en worden zorgvuldig geëxtraheerd en verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden als het gaat om het kopen van HHC.

Transparantie. Duurzaamheid. Kwaliteit.

Wij streven naar transparantie, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid op élk niveau in onze bedrijf en bij al onze producten. Een voorloper in Nederland!
Best HHC vape wholesale and distribiutor in Europa

Gemaakt in Europa

Onze grondstoffen worden met zorg geteeld en met de hand geoogst door boeren in Europa die wij zorgvuldig hebben uitgekozen.

Best HHC vapes europe third party lab tested

3rd party tested

Onze producten worden altijd onafhankelijk getest door externe laboratoria.

Best HHC vape liquid legal without THC

THC free

Deze smaakvolle producten bevatten géén THC. Hierdoor valt het product niet onder de Opiumwet en is het volledig legaal.

Unieke formule

Wij hebben een eigen unieke formule ontwikkeld die voor de meest fijne elevated moments zorgt.